Käytetyt Kasten P90 -kuormalavahyllyt heti varastosta

Käytetyt Kasten P90 -kuormalavahyllyt

Kasten P90-kuormalavahylly on suosituin ratkaisu kuormalavojen varastointiin. Kasten P90 käy mainiosti erilaisille ja erimittaisille kuormalavoille, ja on helposti laajennettavissa jos varastosi tai varastointitarpeesi muuttuu.

Meiltä käytetty Kasten P90 suoraan varastosta – hinta tutkitusti edullisin!

Ota yhteyttä!

Kaikki meillä myynnissä olevat käytetyt varastokalusteet on tarkastettu ja huolellisesti läpi käyty. Valitsemalla käytetyn varastokalusteen teet myös ekologisen valinnan. Sertifioitu varastokalustevalikoimamme tekee varastointiprosessistasi turvallisen, tehokkaan ja ympäristöystävällisen. Olipa kyseessä uusi tai käytetty kuormalavahylly, voit luottaa sen kestävyyteen.

Uudet ja käytetyt kuormalavahyllyt

Naakan Asennuspalvelulta saat kestävät, korkealaatuiset ja helposti muunneltavat kuormalavahyllyt varasto- ja teollisuustiloihin uutena tai käytettynä. Meiltä saat edullisesti uudet ja käytetyt varastokalusteet, kuten trukkihyllyt eli kuormalavahyllyt, ulokehyllyt, pientavarahyllyt, takasuojaverkot, ritilätasot, törmäyssuojat, sekä paljon muuta toimivaan ja turvalliseen varastointiin. Työskentelemme yhteistyössä laatuvalmistajien kanssa. Voit tilata meiltä myös kattavan asennuspalvelun, johon kuuluu suunnittelu, kuljetus ja asennus.

Katso myös: uusien kuormalavahyllyjen hinnasto.

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia