Rengashyllyt

Uudet ja käytetyt rengashyllyt

Naakan Asennuspalvelu suunnittelee ja toteuttaa toimivat varastointiratkaisut kaikenlaisiin varastokohteisiin. Saat meiltä muun muassa rengashyllyt, kuormalavahyllyt, syväkuormaushyllyt sekä niiden lisävarusteet.

Tarjoamme laadukkaita tuotteita ja palveluita yli 30 vuoden kokemuksella. Meiltä voit tilata varastohyllyratkaisut myös avaimet käteen -periaatteella, jolloin hoidamme kaiken alusta loppuun asti: hyllykokonaisuuden suunnittelusta kuljetukseen ja asentamiseen. Toimimme koko Suomen alueella.

Rengashyllyt tehokkaaseen renkaiden säilytykseen

Rengashyllyt ovat ihanteellinen ratkaisu yrityksille, jotka tarvitsevat tehokkaan tavan järjestellä ja säilyttää renkaita, oli sitten kyseessä rengashuolto, autokorjaamo tai varasto. Kevytorsihyllyssä renkaiden säilytys on turvallista ja tehokasta. Hyllystö pitää varastotilan siistinä ja hyvässä järjestyksessä.

Kevytorsihylly mahdollistaa renkaiden säilytyksen pystyasennossa. Hyllyn syvyys voidaan säätää sopivaksi renkaiden koon perusteella. Näin tilankäyttö saadaan optimoitua ja renkaat voidaan säilyttää turvallisesti.

Kestävät rengashyllyt luotettavilta kansainvälisiltä yhteistyökumppaneilta

Rengashyllymme ovat Polypal Storage Systemsin valmistamia. Polypal Storage Systems on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, joka on erikoistunut monipuolisten varastointiratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen. Yritys kuuluu arvostettuun Whittan Storage Systems -konserniin, joka on yksi Euroopan johtavista varastointiratkaisujen tuottajista. Hyllyt valmistetaan Espanjassa, Bilbaossa, ensiluokkaisia Länsi-Eurooppalaisia materiaaleja käyttäen EN-standardien mukaisesti.

Rengashyllyt ovat kestäviä ja laadukkaita. Yhteistyömme Polypalin kanssa takaa, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kestävät rengashyllyt, jotka täyttävät vaativatkin varastointitarpeet.

rengashyllyt

Käytetyt rengashyllyt – edullinen ja ympäristöystävällinen valinta

Meiltä saa varastotilanteen mukaan myös laadukkaita käytettyjä rengashyllyjä, joiden kunto on huolellisesti tarkistettu ja varmistettu. Näin saat hankittua edulliset mutta toimivat ratkaisut renkaiden säilytykseen. Hankkimalla käytettyjä kevytorsihyllyjä teet varastoinnista ympäristöystävällisempää, sillä uusien tuotteiden tuottamisen tarve vähenee.

Jos sinulla on tarpeettomaksi jääneitä hyllyjä, voit myydä ne meille. Tarjoamme helpon ja vaivattoman tavan päästä eroon ylimääräisistä varastokalusteista. Maksamme hyllyistä hyvän hinnan. Tarvittaessa hoidamme myös hyllyjen purkamisen ja kuljetuksen puolestasi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olemme valmiina auttamaan sinua parhaan mahdollisen varustekalustekokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi ja toiveistasi. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella.

Varastokalustekokonaisuudet avaimet käteen -periaatteella

Tarjoamme varastokalustekokonaisuuksia myös avaimet käteen -palveluna. Tällöin hoidamme koko prosessin varastokalusteiden suunnittelusta aina asennukseen saakka, ja sinä saat keskittyä olennaiseen eli liiketoiminnan pyörittämiseen.

Suunnittelemme kokonaisuudet asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta järjestelmä vastaa mahdollisimman hyvin yrityksen yksilöllisiä tarpeita ja vaatimuksia. Meillä on pitkä kokemus ja laaja asiantuntemus varastointiratkaisujen suunnittelusta ja asennuksesta. Toteutamme kokonaisuuden, joka toimii optimaalisesti ja turvallisesti.

Suunnitelma tehdään pohjapiirrosten perusteella, ja tarvittaessa käymme myös paikan päällä. Kun suunnitelma on valmis, hoidamme varastokalustekokonaisuuden asennuksen. Tämä sisältää uusien kalusteiden toimituksen ja asennuksen sekä tarvittaessa vanhojen kalusteiden purkamisen ja poisviennin.

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia