Törmäyssuojat

Naakan Asennuspalvelulta saat monenlaiset törmäyssuojat, kuten etupylväänsuojat sekä yksipuoleiset ja kaksipuoleiset päätysuojat suojaamaan kuormalavahyllyjä trukkien ja nostovaunujen aiheuttamilta törmäysvaurioilta. Kokenut tiimimme suunnittelee ja toteuttaa hyllyratkaisuja kaikenlaisiin varastokohteisiin. Palvelemme asiakkaita joka puolella Suomea.

Varmista varaston turvallisuus törmäyssuojilla

Kestävät törmäyssuojat ovat olennainen lisävaruste varastotiloissa, joissa työskennellään trukkien tai nostovaunujen kanssa. Tilojen turvallisuus ja varastoinnin sujuvuus ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita yritykselle. Törmäyssuojat auttavat suojaamaan koneita ja hyllyjä vaurioilta. Riskejä ennakoimalla voidaan säästää kunnossapitokuluissa.

Törmäyssuojat asennetaan käytävänpuoleisten pylväiden eteen estämään hyllyvaurioita. Näin hyllyjen käyttöikää saadaan pidennettyä huomattavasti. Lisäksi tilojen turvallisuus paranee merkittävästi.

Käytetyimmät törmäyssuojat ovat:

  • Etupylväänsuoja 400 mm
  • 1-puoleinen päätysuoja 1 146 mm
  • 2-puoleinen päätysuoja 2 446 mm

Törmäyssuojien hinnat löydät kuormalavahyllyjen hinnastosta.

Ensiluokkaiset törmäyssuojat Polypalilta

Trukkien törmäyssuojat ovat tärkeä osa turvallista varastoratkaisua. Naakan Asennuspalvelulta saat laadukkaat törmäyssuojat, jotka on suunniteltu kestämään ja suojaamaan hyllyjä tehokkaasti. Törmäyssuojat valmistaa Polypal Storage Systems. Kaikki törmäyssuojamme valmistetaan Länsi-Eurooppalaisesta materiaalista EN-standardien mukaisesti.

Polypal Storage Systems on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme. Yritys on erikoistunut varastokalustejärjestelmien suunnitteluun, valmistukseen ja asennukseen. Se kuuluu monikansalliseen Whittan Storage Systems -ryhmään, joka on johtava varastointijärjestelmiin erikoistuneiden yritysten ryhmä Englannissa ja Manner-Euroopassa.

Polypalilla on pitkä kokemus varastointiratkaisuista ja tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Ota yhteyttä Naakan Asennuspalveluun, niin autamme sinua valitsemaan parhaiten tarpeisiisi sopivat suojaratkaisut.

Varastohyllystökokonaisuudet avaimet käteen -periaatteella

Haluamme tehdä varastokalustekokonaisuuksien toteutuksesta mahdollisimman vaivatonta asiakkaillemme. Siksi tarjoamme avaimet käteen -palvelua, jossa hoidamme kaiken alusta loppuun asti, varastokalusteiden suunnittelusta asennukseen ja vanhojen hyllyjen poisvientiin.

Kun valitset Naakan Asennuspalvelun varastokalustekokonaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen, voit luottaa siihen, että saat tarpeitasi vastaavan varaston ammattitaitoisesti toteutettuna. Saat hyllystökokonaisuuden suunnittelun ja toteutuksen saman katon alta. Suunnittelemme kokonaisuuden pohjakuvien perusteella ja tarvittaessa voimme käydä paikan päällä arvioimassa tilan. Otamme aina suunnittelussa huomioon turvallisuuden ja tehokkuuden, jotta varasto toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Asennamme varastohyllyt ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Varmistamme, että kalusteet toimivat optimaalisesti ja ne on kiinnitetty turvallisesti. Voimme tarvittaessa myös purkaa vanhat hyllyt ja viedä ne pois.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Naakan Asennuspalvelu on varastokalustekokonaisuuksien suunnitteluun ja asennukseen erikoistunut yritys. Toimimme koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin voimme suunnitella yrityksellesi sopivan varastokalustejärjestelmän.

Meiltä myös käytetyt varastokalusteet

Tarjoamme asiakkaillemme myös vaihtoehdon hankkia varastokalusteita käytettynä. Käytetyt varastokalusteet ovat erinomainen vaihtoehto, kun haluat säästää kustannuksissa mutta et halua tinkiä laadusta ja turvallisuudesta.

Kaikki käytetyt varastokalusteet on tarkastettu huolellisesti, joten voit luottaa niiden laatuun. Käytetyt kalusteet ovat ympäristöystävällinen ja edullisempi vaihtoehto. Käytettyjen tuotteiden valikoimasta löytyy ratkaisuja sekä pieniin varastoihin että vaativaan ammattikäyttöön.

Me myös ostamme käytettyjä varastokalusteita. Jos sinulla on ylimääräisiä, tarpeettomaksi jääneitä varastohyllyjä, voit myydä ne meille. Pääset kalusteista helposti eroon ja saat niistä hyvän hinnan. Tarvittaessa hoidamme myös vanhojen hyllyjen purkamisen ja kuljetuksen.

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia