Pientavarahyllyt

Pientavarahyllyt, keräilyhyllyt ja kevytorsihyllyt

Naakan Asennuspalvelu myy monenlaisiin tarpeisiin muuntuvat pientavarahyllyt pienemmän tavaran varastointiin. Hyllyjen avulla säilytät käsin keräiltävät tuotteet hyvässä järjestyksessä. Halutessasi saat meiltä apua varastohyllyjen ja -hyllykokonaisuuksien suunnitteluun. Myös paikalle toimitukset ja asennukset kuuluvat monipuoliseen palveluvalikoimaamme.

Monikäyttöiset pientavarahyllyt ja keräilyhyllyt moneen käyttöön

Pientavarahylly on kätevä pienemmän tavaran varastointiin. Tukevat, huojumattomat ja kestävät pientavarahyllyt pitävät tavaran ehjänä ja järjestyksessä. Pientavarahyllyt ovat tyylikästä maalattua tai sinkittyä terästä ja sopivat varastoon kuin varastoon.

Pientavarahyllyillä voit halutessasi hyödyntää koko varastosi korkeuden, rakentamalla vaikkapa korkean kapeakäytävävaraston. Laajasta valikoimasta löydämme varmasti juuri sopivat hyllyt varastoon – on tarpeesi esimerkiksi arkistohylly, keräilyhylly tai kevytorsihylly.

pientavarahylly

Kevytorsihylly erimuotoisten tavaroiden säilytykseen

Molemmilta puolilta täytettävä kevytorsihylly on toimiva niin pienten kuin suurempien – muodoiltaan vaihtelevien – pientavaroiden, kuten erikokoisten laatikoiden säilytykseen. Kevytorsihylly on usein hyvä vaihtoehto kuormalavahyllyn ja pientavarahyllyn välille – kevytorsihyllyt ovat rakenteeltaan kuormalavahyllyjä kevyempiä, mutta riittävän jämeriä hieman raskaammankin pientavaran varastointiin.

kevytorsihylly

Varaston välitaso – lisää pinta-alaa varastoon

Varaston välitaso lisää varaston pinta-alaa.Välitaso lisää varaston pinta-alaa. Esimerkiksi kuusi metriä korkea varasto voidaan jakaa kahteen, noin kolmen metrin kerrokseen.

Ylempään kerrokseen voit tehdä työpisteen, tuotteiden esittelytilan, pientarvikevaraston tai vaikkapa huoltotason työkoneelle.

Välitaso on rakentamista tai muita muutostöitä edullisempi toteuttaa ja välitasot ovat helposti siirrettävissä.


Kerromme mielellämme lisää ja saat takuulla hyvän tarjouksen – Pientavarahyllyt, kevytorsihyllyt ja välitasot kauttamme tutkitusti edullisimmin!

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia