Trukkihyllyt ja trukkilavahyllyt

TRUKKILAVAHYLLY

Trukkihyllyjä (nimeltään myös trukkilavahylly tai kuormalavahylly) käytetään kuormalavoille pakatun tavaran varastointiin. Näissä on useampaa eri kantavuutta ja mitoitukset standardilavakokojen mukaisesti.

Trukkihyllyt ovat yksi yleisimmistä varastointitavoista. Hyllyihin löytyy erilaisia lisävarusteita, joiden avulla huomioidaan mm. työturvallisuutta. Trukkilavahyllyillä on standardi SFS 3692. Tämä tarkoittaa, että trukkihylly muodostuu pylväselementeistä, vaakapalkeista (tarvittaessa takatuista). Trukkilavahylly voi toimia myös varastorakennuksen tai hallin runkona. Voidaan tehdä myös katettuna.

Uusien trukkilavahyllyjen hinnasto.

Trukkilavat:

  • EUR-lava (80 cm x 120 cm) ja
  • FIN-lava (100 cm x 120 cm) ja
  • myymälä-/teho-/puolilava (80 cm x 60 cm).

Vakiokuormalavahyllyjen maximi korkeus on n. 15 m, vahvistettuna päästään jopa 30 metriin.

Trukkilavahyllyjen lisävarusteet

Trukkilavahyllyjä voi myös täydentää monipuolisilla lisävarusteilla, jotka lisäävät turvallisuutta ja mahdollistavat monipuolisemman ammattimaisen varastoinnin. Meiltä löydät keräilytasot, läpivirtausradat, törmäyssuojat, takasuojaverkot, ym.

trukkihyllyjä

Pientavarahyllyt

Omat hyllystöratkaisut löytyy kun varastointitarve ja tavara on pienempää. Pientavarahyllystöt rakentuvat elementtisarjoista. Näin saadaan aikaan tarpeenmukaisia, helposti muokattavissa olevia hyllystöratkaisuja.

Ulokehyllyt

Ulokehyllyjä, eli oksahyllyjä käytetään pitkän tavaran varastointiin. Ulokehyllyt ovat mitoitettavissa tarpeen mukaan tarvittavilla kantavuuksilla. Soveltuu niin kevyen kuin raskaammankin tavaran säilytykseen, joissa tavaran pituus on ykköskriteeri. Ulokehyllyä käytetään seinustalla yksipuoleisena tai keskilattialla kaksipuoleisena, sekä ulkokäyttöön myös katettuna.

Lisäksi valikoimassa: siirtohyllyt, puutavarahyllyt, keräilyhyllyt, läpivirtaushyllyt, arkistohyllyt, rengashyllyt, syväkuormaushyllyt jne. Myös välitasoja.

Esimerkkejä trukkilavahyllyistä

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia