Varastokalusteet

Varastokalusteita ammattikäyttöön

Varastokalusteet turvallista ja kestävää huippulaatua

Meiltä saat juuri varastointitarpeeseesi sopivat uudet varastokalusteet ja varastohyllyt, niin vaativaan teollisuus-, yritys- ja ammattikäyttöön kuin pienempiin kohteisiin. Tarjoamme vain laadukkaimpia ja kestävimpiä, eurooppalaisten alan johtavien varastokalustevalmistajien vaativaan ammattikäyttöön valmistamia tuotteita. Pitkän linjan rautaisena ammattilaisena löydämme juuri sopivat kalusteet varastoon – on kohteesi pieni, korkea, kapeakäytävävarasto tai suurempi teollisuusvarasto. Meiltä hoituu kokemuksella myös varastokalustekokonaisuuksien suunnittelupalvelut, kuljetus- ja asennuspalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Varastohyllyt – mihin hintaan?

Kerromme mielellämme lisää ja saat takuulla hyvän tarjouksen – Varastokalusteet kauttamme tutkitusti edullisimmin!

Varastokalusteita nopeasti noutovarastostamme Tampereelta

Kuormalavahyllyjä TampereKuormalavahyllyt

Kuormalavahylly eli trukkihylly on edullinen, toimiva ja yleisin ratkaisu kuormalavojen varastointiin. Trukkihylly säästää varastosi tilaa ja kuormalava on aina helposti käsiteltävissä. Etuna myös muunneltavuus: jos varastointitarpeesi muuttuu, kuormalavahyllyt ovat helposti muutettavissa ja laajennettavissa mittojen ja kohteesi mukaan. Saat meiltä myös kuormalavahyllyjen lisävarusteet, kuten ritilätasot ja törmäyssuojat.

Uusien kuormalavahyllyjen hinnasto.

Halutessasi hoidamme varastokalustekokonaisuuden suunnittelun, varastokalusteiden asennustyöt sekä turvallisuustarkastukset.


Ulokehyllyjä TampereUlokehyllyt

Ulokehylly mahdollistaa pitkän ja pituudeltaan vaihtelevan tavaran kätevän säilytyksen. Ulokehyllyjä käytetään esimerkiksi putkien, palkkien, puutavaran ja erilaisten levyjen varastointiin.


Pientavarahyllyjä TamperePientavarahyllyt

Pientavarahylly on kätevä pienempien tarvikkeiden säilytykseen. Laajasta valikoimasta löydämme varmasti juuri sopivat pientarvikehyllyt varastoosi – On kyseessä vaativa ammattikäyttö, tai vaikkapa kotivarasto tai autotalli.


PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia