Ritilätasot

Hyllystöritilät, verkkotasot ja takasuojaverkot

Kuormalavahyllyn verkkotasoRitilätasot

Naakan Asennuspalvelu tarjoaa laadukkaat hyllystöritilät, verkkotasot ja takasuojaverkot, jotka soveltuvat erinomaisesti monenlaisiin varastoihin. Meiltä voit tilata monipuoliset varastointiratkaisut myös avaimet käteen -periaatteella, jolloin hoidamme kaiken suunnittelusta asennukseen. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja palveluita yli 30 vuoden kokemuksella. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

Verkkoritilöiden ja törmäyssuojien hinnat löydät kuormalavahyllyjen hinnastosta.

Monipuolisuutta ja turvallisuutta hyllystöritilöillä ja verkkotasoilla

Hyllystöritilöiden ja verkkotasojen avulla kuormalavahyllyyn voi varastoida kappaletavaraa ilman lavaa. Tämä antaa joustavuutta ja mahdollisuuden säilyttää hyllyillä erilaisia tuotteita ja tavaroita. Tasot tarjoavat myös erinomaisen ratkaisun teholavojen ja standardeista poikkeavien mitoitusten varastointiin.

Hyllystöritilä voidaan asentaa myös putoamissuojaksi esimerkiksi kaksipuoleisen hyllystön tunnelin yläpuolelle. Tämä parantaa työntekijöiden turvallisuutta.

Ritilätasoja on saatavana erikokoisina ja eri kantavuuksilla, joten jokaiseen kohteeseen ja käyttötarkoitukseen löytyy sopiva ratkaisu.

Ritilätasojen käytetyimmät koot:

  • 880 x 1 100 mm
  • 890 x 1 050 mm

Saatavilla myös FIN-lavamitoituksella.

Ritilätasojen kantavuudet: 800 kg ja 1 000 kg

Hyllystöritilät, verkkotasot ja takasuojaverkot kansanvälisiltä yhteistyökumppaneilta

Naakan Asennuspalvelulta saat laadukkaat, arvostettujen kansainvälisten valmistajien valmistamat varastokalusteet ja niiden lisävarusteet. Yhteistyökumppaneihimme kuuluvat Garantell ja Polypal, jotka molemmat ovat tunnettuja alan huippunimiä.

Ruotsalainen Garantell on tunnettu suojarakenteistaan ja turvallisuusratkaisuistaan.  Garantellin monipuoliset ja kestävät ritilätasot tuovat monipuolisuutta varastointiin. Tuotteet täyttävät korkeimmatkin vaatimukset.

Polypal Storage Systems on erikoistunut varastoratkaisujen suunnitteluun, valmistukseen ja asennukseen. Polypalin tuotteet on suunniteltu tehokkaaseen varastointiin ja ne on valmistettu laadukkaista eurooppalaisista materiaaleista. Polypal on osa Whittan Storage Systems -ryhmää, joka on johtava varastointijärjestelmiin erikoistuneiden yritysten ryhmä Euroopassa.

Meiltä myös käytetyt ritilätasot ja takasuojaverkot

Meiltä saat myös hyväkuntoiset käytetyt varastokalusteet. Käytetyt hyllyt ja niiden lisävarusteet ovat erinomainen vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat tehdä varastoinnista mahdollisimman tehokasta ja säästää samalla kustannuksissa.

Käytetyt ritilätasot ovat edullinen tapa parantaa varastotilojen toimivuutta. Ne tarjoavat avoimen rakenteen, joka mahdollistaa valon ja ilman virtaamisen. Tasojen avulla voit lisätä varastotilan tehokkuutta sekä parantaa työturvallisuutta.

Kaikki käytetyt varastokalusteet on tarkastettu huolellisesti, jotta voit luottaa niiden toimivuuteen ja laatuun. Valitsemalla käytetyt kalusteet teet ympäristöystävällisen valinnan.

Me myös ostamme käytettyjä, hyväkuntoisia varastokalusteita. Jos sinulla on tarpeettomaksi jääneitä varastohyllyjä tai muita varastokalusteita, voit myydä ne meille. Maksamme tuotteista hyvän hinnan. Pääset hyllyistä eroon vaivattomasti, sillä tarvittaessa puramme ja kuljetamme hyllyt pois puolestasi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Naakan Asennuspalvelu on varastokalustejärjestelmien suunnitteluun ja asennukseen erikoistunut yritys. Saat meiltä niin uudet kuin käytetyt varastokalusteet sekä niiden lisävarusteet. Hoidamme kaiken suunnittelusta kuljetukseen ja asennukseen.

Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksesi tarpeisiin sopiva varastokalustekokonaisuus.

Varastohyllystökokonaisuuksien toteutus avaimet käteen -palveluna

Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun varastohyllystöjen suunnitteluun ja toteutukseen avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme kaikista vaiheista aina suunnittelusta toteutukseen.

Suunnitelmissa otamme aina huomioon yrityksen tarpeet sekä varastotilan erityisvaatimukset. Teemme suunnitelman, jossa varastohyllyratkaisu on sekä toimiva että turvallinen. Voimme tehdä suunnitelman pohjapiirrosten perusteella ja tarvittaessa tulemme käymään paikan päällä.

Toimitamme uudet hyllyt paikalle ja asennamme ne. Tarvittaessa puramme ja viemme pois vanhat hyllyt.

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia