Syväkuormaushyllyt

Uudet ja käytetyt syväkuormaushyllyt

Naakan Asennuspalvelu toimittaa laadukkaat ja kestävät syväkuormaushyllyt kaikenlaisiin varasto- ja teollisuustiloihin yli 30 vuoden kokemuksella. Meiltä voi tilata hyllyratkaisut ja niiden lisävarusteet myös avaimet käteen -periaatteella. Tällöin hoidamme niin suunnittelun, kuljetuksen kuin asennuksenkin.

Panostamme aina asiakaslähtöiseen suunnitteluun. Rakennamme tehokkaat ja turvalliset varastointiratkaisut, jotka vastaavat yrityksen yksilöllisiä tarpeita. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella.

Kustannustehokasta varastointia syväkuormaushyllyillä

Syväkuormaushylly on erinomainen valinta suurella menekillä tapahtuvaan varastointiin. Tällaisten hyllyjen ansiosta varaston korkeus ja lattiapinta-ala voidaan hyödyntää tehokkaasti ja varastosta saadaan irti maksimaalinen teho.

Syväkuormaushyllyssä ei ole vaakapalkkeja, joten varastotila ei ole rajoittunut pystysuunnassa. Lavat sijoitetaan syvyyssuuntaisesti lavaohjainkiskojen päälle. Näin varastotilat saadaan käyttöön tehokkaasti ja tuotteiden käsittely on sujuvaa.

Hyllyjen käyttö on yksinkertaista ja kätevää. Trukki ajetaan hyllyn sisään ja lavat sijoitetaan syvälle hyllyyn. Varastointi tapahtuu FILO-periaatteella (first in, last out), eli uusimmat tuotteet ovat helposti saatavilla, kun niitä tarvitaan.

syväkuormaushylly

Laadukkaat syväkuormaushyllyt yhteistyökumppaneilta

Polypal Storage Systems on pitkän linjan yhteistyökumppanimme, jonka erikoisalaa on erilaisten varastointiratkaisujen suunnittelu, valmistus sekä asennus. Yritys kuuluu monikansalliseen Whittan Storage Systems -konserniin, joka on Englannin ja Manner-Euroopan johtava varastointijärjestelmien tuottaja. Syväkuormaushyllyt valmistetaan laadukkaista materiaaleista Espanjassa, Bilbaossa.

Hyllyt ovat kestäviä ja vastaavat korkeisiin laatuvaatimuksiin. Kaikki syväkuormaushyllymme valmistetaan Länsi-Eurooppalaisesta materiaalista EN-standardien mukaisesti. Yhteistyömme Polypal Storage Systemsin kanssa varmistaa, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat syväkuormaushyllyt, jotka täyttävät vaativimmatkin varastointitarpeet.

Meiltä myös käytetyt syväkuormaushyllyt

Meiltä saat myös hyväkuntoiset käytetyt syväkuormaushyllyt sekä muut varastokalusteet. Kaikkien käytettyjen hyllyjen kunto on tarkistettu, joten voit luottaa niiden laatuun ja kestävyyteen. Käytetyt hyllyt ovat ekologinen vaihtoehto, joka auttaa säästämään luontoa. Hankkimalla käytettyjä hyllyjä vähennät uuden tuotannon tarvetta. Ota yhteyttä ja kysy käytettyjen syväkuormaushyllyjen tämänhetkinen varastotilanne.

Voit myös myydä meille käytetyt, tarpeettomaksi jääneet hyllyt ja niiden lisävarusteet. Näin hyväkuntoiset hyllyt saadaan uudestaan käyttöön ja pääset ylimääräisistä varastokalusteista eroon nopeasti ja vaivattomasti. Tarvittaessa puramme varastokalusteet puolestasi ja hoidamme myös niiden kuljetuksen.

Syväkuormaushyllyt avaimet käteen -palveluna

Meiltä saat ammattitaitoiset varastokalustekokonaisuuksien suunnittelu- ja asennuspalvelut myös avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa, että hoidamme kaiken alusta loppuun. Suunnittelemme tarpeisiisi sopivan, toimivan ja turvallisen varastokalustekokonaisuuden. Uusi kokonaisuus suunnitellaan pohjakuvien perusteella ja tarvittaessa käymme paikan päällä. Palveluun kuuluu myös vanhojen kalusteiden purku, muutostyöt ja poisvienti sekä tietysti uusien hyllyjen toimitus ja asennus.

Varaston kalustus kannattaa suunnitella huolellisesti, jotta varastointi on tehokasta ja turvallista. Tavoite on, että varaston pinta-ala saadaan hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla. Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme neuvoa, millaiset ratkaisut toimivat sinulle parhaiten. Otamme aina suunnittelussa huomioon turvallisuuden, varaston koon sekä varastoon tulevat tavarat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Naakan Asennuspalvelu on koko Suomen alueella toimiva varastokalustekokonaisuuksien suunnitteluun ja asennukseen erikoistunut yritys. Meiltä voit tilata varastokalusteet ja lisävarusteet sekä pieniin että isoihin varastoihin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinun tarpeisiisi sopiva varastokalustekokonaisuus.

Kysymyksiä syväkuormaushyllyistä:

Mikä on syväkuormaushylly?
Syväkuormaushylly mahdollistaa syväpinonnan lavatavaran ollessa helposti vahingoittuvaa. Tällä hyllyllä pystytään hyödyntämään koko tila. Lavat sijoitetaan hyllyissä olevien kannatinkiskojen päälle. Näitä voi olla monessa eri kerroksessa. Kiskot on asennuttu soliin ja tavaran käsittely tapahtuu hyllystön etupuolelta. Voidaan suunnitella asennettavaksi seinää vasten tai selätysten, jolloin hylly toimii kaksipuoleisena. Tämä ratkaisu tarvitsee vain yhden trukkikäytävän, mikä säästää huomattavasti tilaa.

Millaiseen varastoon syväkuormaushylly on hyvä ratkaisu?
Syväkuormaushylly on tehokkain varastointimuoto, sillä se maksimoi tilan käytön. Hylly kattaa koko tilan seinästä seinään ja lattiasta kattoon. Parhaiten syväkuormaushylly soveltuu kausituotteille ja kylmävarastoille, nimenomaan massatavaralle. Sellaiseen varasto missä on paljon samaa nimikettä on syväkuormaushylly mainio ratkaisu. Se säästää jopa 90% tilankäyttöä verrattuna tavalliseen kuormalavahyllystöön. Myös lastaus- ja keräilyajat ovat lyhyemmät.

Mitä FILO-periaate tarkoittaa?
FILO = First In, Last Out ja tarkoittaa, että ensimmäisenä sisään viimeisenä ulos. Tämä periaate varmistaa, että tavarat lastataan hyllyihin oikeassa järjestyksessä.

Mistä apua syväkuormaushyllystön suunnitteluun?
Meiltä saat apua syväkuormaushyllyn suunnitteluun. Toteutamme projektin tarvittaessa avaimet käteen-periaatteella.

Mikä on pushback-hylly?
Pushbackhyllystössä lavat työnnetään hyllyyn samalta puolelta kuin puretaan pois. Tämä ratkaisu tarvitsee vain yhden trukkikäytävän, mikä säästää huomattavasti tilaa. Voidaan suunnitella asennettavaksi seinää vasten tai selätysten, jolloin hylly toimii kaksipuoleisena.

Millaiseen varastoon pushback-hylly on hyvä ratkaisu?
Pushback-hylly sopii varastoon, jossa varastointiaika on rajoitettua ja tavaravirta halutaan pitää hallittavissa. Tämä hylly on hyvä valinta myös kylmävarastoille. Tilankäyttö on maksimoitu myös pushback-hyllyssä.

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia