Varastokalusteiden suunnittelu ja asennus

Varastokalusteiden suunnittelu- ja asennuspalvelut sekä varastokalusteiden turvallisuustarkastus

Naakan Asennuspalvelulta saat varastokalustekokonaisuuksien suunnittelupalvelun ja asennuspalvelut avaimet käteen -periaatteella.

Varastokalustekokonaisuuden suunnittelu ja varaston muutostyöt

Suunnittelemme varastointitarpeesi pohjalta turvallisen ja toimivan varastokalustekokonaisuuden ammattimaiseen varastointiin. Toiveesi pohjalta toteutamme myös muutokset nykyisen varastosi kalustukseen. Kohteesi huomioiden varaston muutostyöt voidaan toteuttaa uusilla tai hyväkuntoisilla sekä edullisilla käytetyillä varastokalusteilla.

Varastohyllyjen kokonaisuus kannattaa suunnitella huolellisesti. Näin varastointi on turvallista, ergonomista, tehokasta ja koko varaston pinta-ala tulee hyödynnetyksi. Tarjoamme suunnitteluapua tilanteissa, joissa varastokalusteiden valinta tuottaa vaikeuksia tai haluat ulkoistaa tehtävän kokeneelle ammattilaiselle. Kokemuksemme avulla pystymme neuvomaan, minkälaiset ratkaisut palvelevat tarpeitasi parhaiten. Otamme suunnittelussa huomioon muun muassa varastoon tulevat tavarat, varaston koon sekä turvallisuuden.

Varastokalusteiden asennukset koko Suomen alueella

Meiltä uusien ja käytettyjen varastokalusteiden nopea ja ammattitaitoinen asennus. Halutessasi asennus täydellisenä avaimet käteen -palveluna, johon kuuluu myös vanhojen varastokalusteiden siirto-, purku-, muutostyö- ja poisvientipalvelut asianmukaisesti.

Olemme kiinnostuneita myös vanhojen varastokalusteidesi ostamisesta – kysy lisää!

Palvelemme Nokialta ja Tampereelta käsin asiakkaita koko Suomen alueella. Usein asennukset onnistuvat nopeallakin aikataululla.

Varastokalusteiden ja varastohyllyjen turvallisuustarkastukset

Tiesitkö, että käytössä olevien varastotilojen turvallisuus on tarkastettava joka vuosi, jos käytössä on kuormalavahyllyjä? Käytännössä varastohyllyjen turvallisuustarkastusta tarvitaan lähes kaikissa teollisuuden ja kaupan varastoissa, logistiikkakeskuksissa ja tavaraliikenneterminaaleissa. Varastohyllyjärjestelmän omistaja on vastuussa henkilöstön, vierailijoiden ja varastoidun tavaran turvallisuudesta, joten varastohyllyjen tarkastus ei ole asia, joka kannattaa laiminlyödä. Suosittelemme hyllyjen omavalvontaa, ja kauttamme järjestyy tarvittaessa ammattilaisen tekemä kuntotarkastus.

Huolellinen varastokalusteiden ja varastohyllyjen turvallisuustarkastus ehkäisee vaaratilanteita ja lisää työturvallisuutta. Myös riskit tavaravahingoista pienenevät eikä toimintaasi tule ikäviä ja kalliita keskeytyksiä. Meihin voit luottaa, sillä olemme toimineet jo yli 30 vuotta varastokalusteiden parissa. Lue artikkeli varastohyllyjen turvallisuustarkastuksesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia