Ostetaan varastokalusteita

Ostamme käytetyt varastokalusteesi – kätevästi, nopeasti ja hyvään hintaan!

Ostamme käytettyjä varastokalusteita, kuten kuormalavahyllyt, ulokehyllyt ja kevytorsihyllyt. Myy meille tarpeettomaksi jääneet varastokalusteesi ja pääset niistä eroon kätevästi, nopeasti ja vaivattomasti. Kierrättämällä olemme myös osaltamme mukana ympäristötalkoissa ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan vähentämään hiilijalanjälkeä. Tarvittaessa teemme puolestasi varastokalusteiden purkutyöt ja hoidamme niiden kuljetuksen. Ota yhteyttä ja tarjoa hyväkuntoiset varastohyllyt ja varastokalusteesi meille!

Ostamme käytetyt varastokalusteet:

Kuormalavahyllyt eli trukkihyllyt

Kuormalavahylly eli trukkihylly on tehokas, edullinen ja monipuolinen tapa varastoida trukkilavoilla olevaa lavatavaraa. Kuormalavahyllyt voidaan räätälöidä varastoosi sopivaksi, tilaa säästäväksi järjestelmäksi, jota voi muuttaa ja laajentaa tarpeen vaatiessa.

Ulokehyllyt

Ulokehylly eli oksahylly sopii hyvin pitkän ja vaihtelevan pituisen tavaran, kuten putkien, puutavaran, lautojen ja levyjen säilytykseen. Ulokehyllyt säästävät tilaa varastossasi ja saat ne varastoosi sopivaksi mitoitettuna.

Kevytorsihyllyt

Kevytorsihylly sopii erimuotoisten tavaroiden, kuten erikokoisten laatikoiden säilytykseen. Kevytorsihylly on molemmilta puolilta täytettävä avoimen runkomuotoilunsa vuoksi.

Tarjoa varastokalusteet meille!

Soita heti: 044 998 8796 tai jätä yhteydenottopyyntö. Palaamme pian ja saat takuulla hyvän tarjouksen!

 

Varastokalusteiden kierrättämisellä säästät luontoa

Kierrätys on meille tärkeää, sillä se on vastuullista ja auttaa osaltaan pienentämään hiilijalanjälkeä.

Tavaroiden uusiokäyttö vähentää tarvetta käyttää uusia raaka-aineita. Myös tuotteiden valmistamiseen kuluva energia säästyy.

Ota yhteyttä, niin sovitaan vanhojen varastokalusteidesi ostamisesta.

 

Uudet ja käytetyt varastokalusteet tarpeidesi mukaan

Etsitkö varastokalusteita? Meiltä voit hankkia sekä uudet että käytetyt varastohyllyt ja muut varastokalusteet, jotka palvelevat paremmin tarpeitasi!

Saat meiltä tarvittaessa kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaiken suunnittelusta asennukseen. Tarvittaessa voimme myös purkaa ja poiskuljettaa vanhat hyllyt. Kokemuksemme avulla suunnittelemme toimivan kokonaisuuden, joka huomioi esimerkiksi varastoon tulevat tavarat, varaston koon sekä turvallisuuden.

Ostamme kuormalavahyllyjä, ulokehyllyjä, kevytorsihyllyjä…

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia