Ulokehyllyt

Oksahyllyt pidemmän tavaran varastointiin

Naakan Asennuspalvelulta saat ulokehyllyt, joiden avulla säilytät pitkän ja pituudeltaan vaihtelevan tavaran. Ulokehyllyt voidaan mitoittaa tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Annamme nopeasti kilpailukykyisen tarjouksen. Voit pyytää meiltä samalla tarjousta myös asennuspalvelusta.

Ulokehylly eli oksahylly – Pitkä tavara varastoon tilaa säästäen

Ulokehylly, eli oksahylly, mahdollistaa pitkän ja muuten hankalammin käsiteltävän tavaran säilyttämisen tilaa säästävällä tavalla. Ulokehyllyjä käytetään esimerkiksi putkien, palkkien, tankojen, puutavaran ja erilaisten levyjen varastointiin.

Ulokehyllyt voidaan mitoittaa eri kantavuuksilla. Siten oksahyllyt soveltuvat sekä kevyen että raskaammankin tavaran säilytykseen. Autamme mielellämme löytämään sinulle toimivan ratkaisun. Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme ja palveluistamme!

Yksi- ja kaksipuoliset oksahyllyt kantavuudeltaan tarpeeseesi sopivana

Ulokehyllyjä löytyy yksi- ja kaksipuolisina. Yksipuolista ulokehyllyä käytetään seinustalla, kaksipuoleista keskilattialla. Hyllymme sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tarjolla on myös katettu vaihtoehto, joka ratkaisee mahdolliset säänvaihtelun mukanaan tuomat haasteet. Kaikki ulokehyllymme ovat erittäin tukevaa tekoa, standardoitua huippulaatua ja täyttävät kaikki varastointikäytölle asetetut vaatimukset. Saat ulokehyllyt tarpeeseesi sopivalla kantavuudella, niin yksi- kuin kaksipuolisena.

Laaja valikoima käytettyjä ulokehyllyjä ja muita varastokalusteita

Aina ei tarvitse ostaa uutta! Saat meiltä myös laadukkaat ja huolellisesti tarkastetut käytetyt oksahyllyt ja muut hyllyt ja varastokalusteet lisäosineen.

Käytettyjen hyllyjen avulla säästät rahaa ja luontoa. Luonto kiittää, kun uusien tuotteiden valmistukseen tarvittavia raaka-aineita ja energiaa säästyy. Monet hyllyt ovat turvallisia uudestaan käytettäväksi ja me tarkastamme huolellisesti jokaisen meille myyntiin tulevan käytetyn tuotteen.

Lue lisää käytetyistä varastokalusteista ja ota yhteyttä!

Oksahyllyt – esimerkkejä

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia