Käytetyt kuormalavahyllyt

Käytetyt trukkihyllyt, ulokehyllyt ja muut varastokalusteet

Käytetyt kuormalavahyllyt ja muut varastokalusteet edullisesti

Meiltä saat juuri käyttötarpeeseesi ja varastoosi sopivat edulliset käytetyt kuntotarkastetut kuormalavahyllyt, ulokehyllyt, pientavarahyllyt, arkistohyllyt, kevytorsihyllyt sekä kaikki muut käytetyt varastokalusteet. Varastomme määrä vaihtelee viikoittain. Haluatko kuulla lisää käytetyistä tuotteista ja niiden saatavuudesta? Ota yhteyttä – henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Käytettynä kauttamme saa vaihtuvan varastotilanteen mukaan mm:

kuormalavahyllyjä

Käytetyt varastokalusteet edullisesti

Edulliset, kuntotarkastetut, turvalliset ja kestävät käytetyt varastokalusteet käyvät niin pieniin varastoihin kuin vaativaan teollisuus-, yritys- ja ammattikäyttöön. Edullisten tuotteiden joukosta löydät ratkaisut niin pieniin varastoihin kuin vaativaan ammattikäyttöönkin. Asiakaskuntaamme kuuluu eri toimialojen yrityksiä ja yksityiset kotitaloudet.

Käytetty kuormalavahylly Tampere - Trukkihyllyt, kuormalavahyllyt ja varastokalusteet edullisesti.

Käytetty kuormalavahylly, ulokehylly, pientavarahylly –  Kalusteet varastoon käytettynä!

Kerromme mielellämme lisää ja saat takuulla hyvän tarjouksen – Käytetyt varastohyllyt kauttamme tutkitusti edullisimmin!

Varastokalusteiden kuntotarkastus

Kaikki meillä myynnissä olevat käytetyt varastotuotteet ovat paitsi edullisia myös turvallisia hankintoja. Tiesitkö, että varaston turvallisuus tulee varmistaa tarkastamalla trukilla lastattavat varastohyllyt vähintään kerran vuodessa? Hyllyjen kunto on hyvä tarkistaa myös silloin, kun hyllyn kunto askarruttaa esimerkiksi trukilla tapahtuneen törmäyksen tai muun vahingon takia. Tarkastus kannattaa antaa asiantuntijan käsiin, sillä ammattilainen kykenee havaitsemaan hyllyn vauriot ja niiden mukanaan tuomat turvallisuusriskit. Kauttamme on erikseen sovittaessa mahdollista järjestää varastokalusteiden kuntotarkastus.

Käytettyjen varastokalusteiden osto

Ostamme käytetyt varastokalusteet, kuten kuormalavahyllyt, ulokehyllyt ja kevytsirohyllyt. Voit myydä meille tarpeettomaksi jääneet varastokalusteesi. Hoidamme tarpeen mukaan puolestasi varastokalusteiden purkutyöt ja niiden kuljetuksen. Pääset avullamme helposti ja kätevästi eroon tarpeettomiksi jääneistä varastokalusteistasi.

Kierrätys on meille tärkeässä asemassa ja pyrimme omalta osaltamme vähentämään hiilijalanjälkeä, mahdollisuuksien mukaan. Ostamalla varastokalusteesi kauttamme käytettynä voit myös säästää rahaa ja tukea omalta osaltasi kestävää kehitystä ja kierrätystä. Kuntotarkastamme kaikki ostamamme käytetyt varastokalusteet ja voimme myös suunnitella turvallisen varastokalustekokonaisuuden varastointitarpeesi pohjalta. Meiltä saat myös varastokalusteiden asennuksen, jonka yhteydessä puramme vanhat varastokalusteesi ja viemme ne pois.

Voit ottaa meihin yhteyttä ja tarjota hyväkuntoiset käytetyt varastokalusteet meille!

Käytetyt  varastokalusteet ja varastohyllyt – esimerkkikokonaisuuksia

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia

Terve!

Haluatko hyvän tarjouksen käytetyistä varastokalusteista? Jätä puhelinnumerosi ja soitamme pian!