Kuormalavahyllyjen mitoitus

POLYPAL KUORMALAVAHYLLYJEN MITOITUKSET JA KANTAVUUDET

Yleisesti ottaen kuormalavahyllyjen mitoitukset ovat kaikilla valmistajilla samat, jossain määrin saattaa olla pieniä poikkeamia. Polypal kuormalavahyllyjä ei voi yhdistää muiden merkkien kanssa, mutta niitä voi hyvin käyttää olemassa olevan hyllyn jatkona.

Pystyelementeissä käytetyt vakiomitat ovat muokattavissa tarpeen mukaan. Elementeissä käytettävät ainevahvuudet 2,0 mm ja 2,5 mm mahdollistavat kantavuudet alkaen 9,0 tonnista aina 15 tonniin. Tästä suuremmat kantavuudet erikoismitoin.

Pystyelementin kantavuus muodostuu pystyelementin korkeudesta, ainevahvuudesta ja ensimmäisen vaakapalkin asennuskorkeudesta.

Vakiosyvyys pystyelementeissä on 1100 mm. Pystyelementti on sinkitty. Saatavissa myös RAL-kartan mukaan.

Polypal pystyelementtejä

KorkeusSyvyys
2000 mm1100 mm
3000 mm1100 mm
4000 mm1100 mm
5000 mm1100 mm
6000 mm1100 mm

Polypal vaakapalkit

Vaakapalkeissa on omat vakiomittansa. Polypal vaakapalkit ovat kotelopalkkeja, joiden etuna on parempi kantavuus. Riippuen vaakapalkin pituudesta ja profiilin korkeudesta tasokantavuus on 1200 kg – 4200 kg. Profiilin leveys 50 mm. Vaakapalkin vakioväri on keltainen. Saatavissa myös RAL-kartan mukaan.

Pituudet

EUR-lava1850 mm, 2700 mm, 3600 mm
FIN-lava2250 mm, 3300 mm

Profiilin korkeuksia

78 mm
98 mm
100 mm
120 mm
140 mm
160 mm

Kuormalavahyllyjen hinnasto

Kuormalavahyllyjen mitoituksesta usein kysyttyä:

Mitä kannattaa ottaa huomioon kuormalavahyllyn mitoituksessa?
Mitoituksessa ensimmäisenä lähdetään liikkeelle itse tilasta. Kuormalavahyllyjä mitoitettaessa huomioidaan tilan korkeus, leveys ja asennettavan alan syvyys, huomioiden käsittelyalueet ja käytettävän trukin mitoitukset sekä varastoitavan tavaran kiertonopeus. Seuraavaksi tarkastetaan mahdolliset tilassa olevat LVIS-tekniikat ja poistumistiet. Viimeisimpänä kiinnitetään huomio tilan valaistukseen.

Mikä on kuormalavahyllyn maksimikantavuus?
Maksimikantavuuteen päästään valitsemalla oikeanlainen pystyelementti ja vaakapalkki. Suurin tasokantavuus johon vakiomitoilla päästään on jopa 4200 kg. Erikoismitoituksella saadaan aikaan tarvittaessa vielä suurempia tasokantavuuksia.

Mitkä asiat vaikuttavat kuormalavahyllyn kantavuuteen?
Kantavuuteen vaikuttavat tekijät ovat pystyelementin korkeus ja ainevahvuus. Vaakapalkin osalta otetaan huomioon sen pituus ja ainevahvuus. Oikeanlaiseen tilaan oikein suunnitellut hyllyt ja niiden oikeaoppinen asennus pitävät huolen turvallisesta ja käyttötarpeita vastaavasta kantavuudesta.

Mistä apua kuormalavahyllystön suunnitteluun?
Kuormalavahyllystön suunnitteluun saat apua meiltä. Voimme käydä tarvettasi läpi puhelimitse ja sähköpostilla. Tulemme tarvittaessa käymään paikan päällä ja voimme yhdessä katsoa hyllytarpeesi. Teemme aina yksilöidyn suunnitelman olemassa olevaan tarpeeseen.

Onko kantavuudessa eroa uusien ja käytettyjen hyllyjen välillä?
Merkittävää eroa ei ole. Uusiin hyllyihin myönnetään usein 1-5 vuoden tekninen takuu. Käytetyt hyllyt läpi käydään huolellisesti ennen luovuttamista jatkokäyttöön varmistaen näin kantavuuden säilyminen. Usein käytettyihin hyllyihinkin voidaan myöntää vielä teknistä takuuta.

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia