Näin valitset sopivimmat ja käytännöllisimmät varastokalusteet

Suunnittele varastohyllyt huolella, huomioiden tärkeät seikat

Varastohyllykokonaisuus kannattaa suunnitella huolellisesti, varastoitava tavara, keräilymenetelmät, varaston koko ja muoto sekä sen muut erityispiirteet huomioiden. Näin varastointi on turvallista, ergonomista, tehokasta ja koko varaston pinta-ala tulee hyödynnetyksi. Tässä kerromme vinkit varastohyllyvaihtoehdoista erilaiselle tavaralle, erilaisiin kohteisiin.

Kuormalavat eli trukkilavat – Kuormalavahylly säästää varaston pinta-alaa ja helpottaa trukkilavojen käsittelyä

KuormalavahyllyHyvin suunniteltu kuormalavahyllystö säästää varaston tilaa ja mahdollistaa erilaisten sekä erikokoisten kuormalavojen helpon purku- ja lastaustyön. Jos kuormalavojen varastointitarve tulevaisuudessa kasvaa tai muuten muuttuu, osista koottava kuormalavahylly on nopeasti muunneltavissa ja laajennettavissa lisävarustein.

Lisävarusteiden avulla turvallisuus paranee ja voit varastoida entistäkin monipuolisemmin:

Keräilytasot eli kuormatasot

Kuormalavahyllyn verkkotasoKuormalavahyllyn pohja ja alimmat tasot voivat olla käsin keräiltävissä. Kuormalavahyllyn keräilytaso mahdollistaa kappaletavaran säilyttämisen alimmilla hyllyillä, kun ylemmät tasot ovat normaalisti trukilla täytettäviä. Keräilytasoja on saatavilla eri kantavuuksilla. Sinkittyinä ja vanerisina.

 

Läpivirtausradat ja läpivirtaushyllyt

Rullilla tai kiekoilla toimivan läpivirtausradan avulla tavara liikkuu nopeasti. Läpivirtausrata käy esimerkiksi tavaralle, jolla on lyhyt varastointiaika tai tavara lähtee varastosta samassa järjestyksessä kuin se on tuotu.

Läpivirtaushylly mahdollistaa kuormalavojen täyttämisen toiselta puolelta ja tyhjentämisen vastakkaiselta puolelta. Näin varaston trukkiliikenne vähenee. Läpivirtaushyllyjen avulla trukkikäytäviä tarvitaan vähemmän ja varaston pinta-ala tulee paremmin hyödynnetyksi.

 

Törmäyssuojat

TörmäyssuojaTörmäyssuoja suojaa kuormalavahyllyä trukkien aiheuttamilta osumilta, parantaa työturvallisuutta ja vähentää tavaravahinkoja.

 

Takasuojaverkot ja verkkotasot

Kuormalavahyllyn verkkotasoTrukkilavahyllyn taustalle asennettava takasuojaverkko estää tavaran putoamisen hyllyn takaosasta kuormauksen ja muun käytön aikana. Takasuojaverkko lisää varaston turvallisuutta, etenkin jos kuormalavahyllyn takana on liikennettä. Takasuojaverkko kuormalavahyllyyn on mahdollista asentaa myös päätyyn, estäen päädyissä olevien tavaroiden putoamisen ja vahingoittumisen. Trukkilavahyllyn verkkotaso puolestaan estää vastaavasti tavaran putoamisen hyllyn pohjasta.

 

Pienempi kappaletavara – Pientavarahylly kaupan, teollisuuden, toimiston, arkiston… perustarpeisiin

PientavarahyllyPientavarahylly käy pienemmän, käsin keräiltävän tavaran varastointiin. Pientavarahylly sopii varastoon kuin varastoon, on edullinen sekä nopea ja helppo asentaa. Pientavarahylly on perushylly pitää tavara järjestyksessä niin kaupan alalla, teollisuudessa, toimistossa kuin vaikkapa arkistossa. Laadukas pientavarahylly on tukeva, huojumaton ja kestävä. Tyylikääksi maalattua tai sinkittyä terästä. 

 

Erikokoinen laatikko- ja kappaletavara – Kevytorsihylly on kuormalavahyllyn ja pientavarahyllyn välimuoto

Molemmilta reunoilta täytettävä kevytorsihylly käy pienten ja suurten tavaroiden, kuten erikokoisten laatikoiden varastointiin. Kevytorsihylly on usein sopivin vaihtoehto kuormalavahyllyn ja pientavarahyllyn välille – kevytorsihyllyt ovat rakenteeltaan kuormalavahyllyjä kevyempiä, mutta riittävän jämeriä raskaammankin pientavaran varastointiin.

 

Pitkä ja pituudeltaan vaihteleva tavara – Ulokehylly hankalasti käsiteltävälle tavaralle

Ulokehylly - Naakan Asennuspalvelulta.Ulokehylly – piikkihylly tai oksahylly – on mainio pitkän ja pituudeltaan vaihtelevan, hankalasti käsiteltävän tavaran säilytykseen. Ulokehylly sopii esimerkiksi putkien, palkkien, tankojen sekä puutavaran, kuten listojen ja erilaisten levyjen varastointiin. Ulokehylly lisää varaston ergonomiaa ja säästää pinta-alaa. Ulokehyllyjä on saatavilla eri kantavuuksilla, yksi- ja kaksipuolisina.

 

Kuormalavahyllyt, pientavarahyllyt, kevytorsihyllyt sekä ulokehyllyt tutkitusti edullisimmin – Rautaista palvelua suunnittelusta asennukseen

Katettu kuormalavahyllyMeiltä saat varastokalusteet halutessasi täydellisenä avaimet käteen -palveluna suunnittelusta asennukseen – on varastosi pieni, korkea, kapeakäytävävarasto tai suuri teollisuusvarasto. Autamme sinua myös sopivien lisävarusteiden valinnassa. Esimerkiksi kuormalavahyllyjä saat kauttamme myös käytettyinä. Käytetty kuormalavahylly on edullisempi ja sen turvallisuus on aina huolellisesti testattu. 

Soita 044 998 8796 tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme pian ja kerromme lisää!

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia