Polypal-varastohyllyt

Metallihintojen jatkuvien vaihteluiden vuoksi, tarjoamme varastohyllyjä päivän hintaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Polypal Storage Systems varastokalusteet

Polypal Storage Systems on pitkän linjan yhteistyökumppanimme, jonka erikoisalaa on erilaisten varastointiratkaisujen suunnittelu, valmistus sekä asennus. Yritys kuuluu monikansalliseen Whittan Storage Systems -konserniin, joka on Englannin ja Manner-Euroopan johtava varastointijärjestelmien tuottaja. Polypalin varastokalusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista Espanjassa, Bilbaossa. Hyllyt ovat kestäviä ja vastaavat korkeisiin laatuvaatimuksiin. Varastokalusteet valmistetaan Länsi-Eurooppalaisesta materiaalista EN-standardien mukaisesti. Yhteistyömme Polypal Storage Systemsin kanssa varmistaa, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaita varastokalusteita, jotka täyttävät vaativimmatkin varastointitarpeet.

Uudet ja käytetyt Polypal varastokalusteet

Meiltä saat uusien lisäksi myös hyväkuntoiset käytetyt Polypal varastokalusteet. Käytetyt hyllyt ja niiden lisävarusteet ovat erinomainen vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat tehdä varastoinnista mahdollisimman kustannustehokasta. Kaikki myymämme käytetyt varastokalusteet on tarkastettu huolellisesti, jotta voit luottaa niiden toimivuuteen ja laatuun. Valitsemalla käytetyt kalusteet teet ympäristöystävällisen valinnan.

Me myös ostamme hyväkuntoisia käytettyjä varastokalusteita. Jos sinulla on tarpeettomaksi jääneitä varastohyllyjä tai muita varastokalusteita, voit myydä ne meille. Maksamme tuotteista hyvän hinnan. Pääset hyllyistä eroon vaivattomasti, sillä tarvittaessa puramme ja kuljetamme hyllyt pois puolestasi.

Varastokalustekokonaisuuksien suunnittelu ja toteutus

Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun varastokalusteiden suunnitteluun ja toteutukseen avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme kaikista vaiheista aina suunnittelusta toteutukseen.

Suunnitelmissa otamme aina huomioon yrityksen tarpeet sekä varastotilan erityisvaatimukset. Teemme suunnitelman, jossa varastohyllyratkaisu on sekä toimiva että turvallinen. Voimme tehdä suunnitelman pohjapiirrosten perusteella ja tarvittaessa tulemme käymään paikan päällä. Toimimme koko Suomen alueella. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja palveluita yli 30 vuoden kokemuksella.

Toimitamme uudet hyllyt paikalle ja asennamme ne. Tarvittaessa puramme ja viemme pois vanhat hyllyt. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Lue lisää:

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia