Varastoratkaisujen toimitusta ympäri Suomea

Kolme vuosikymmentä vankkaa kokemusta: Tamperelainen Naakan Asennuspalvelu toimittaa varastoratkaisuja ympäri Suomea

Tampereelta kotoisin olevan nykyisen nokialaisen Harri Kiurun verissä virtaa yrittäjyys, sillä hän tienasi jo aikoinaan ensimmäisen moponsa kuormalavahyllyjen asennuksella. Maalaisjärki, oppimisenhalu ja nopea asioiden sisäistämistaito veivät uraa eteenpäin. Kauppaoppilaitoksesta sai matkaansa mukaan arvokasta ja hyödyllistä oppia, joita elämän varrella on käytännössä toteutettu.

30 vuotta Kiuru on varastohyllyjen parissa toiminut. Naakan Asennuspalvelun hän perusti itse 10 vuotta sitten ja edelleen sitä itsenäisellä ja määrätietoisella otteella johtaa ja hyvin yritys on paikkansa alalla vakiinnuttanut. Yrityksen nimen taustasta kysyttäessä, Harri naurahtaa ja kertoo sen tulleen silloisen asuinkadun nimestä, jonka hän siltä istumalta oli kysyttäessä keksinyt. ”Aina väliin tuo kahden linnun nimiyhdistelmä hilpeyttä herättää”.

Harri Kiuru

Perheyritys hoitaa hyllyjärjestelmien asennustyöt yhteistyössä muiden yritysten kanssa

Nykyään mukana on oma perhe – vaimo hallintoa hoitamassa ja poika taskurahaa isänsä lailla aina välillä tienaamassa. Varsinaiset asennustyöt on ulkoistettu ja hoidetaan yhteistyössä muiden yrittäjien kanssa.

Yrityksen toiminnan ja sen toimivuuden kolmeksi kulmakiveksi Harri nimeää ammattitaidon, asiakaslähtöisyyden ja kokonaisvaltaisen palvelun. ”Palvelemme tarpeeseen asiakkaan lähtökohdat huomioon ottaen” Kiuru kertoo.

Pienempään tai isoon tarpeeseen, uusiin tiloihin tai olemassa olevan päivitykseen kaikkiin haetaan ratkaisu. Tarvittaessa varastokalusteratkaisun voi tilata avaimet käteen-periaatteella. Tällöin yritys hoitaa kohteen varastokalustekokonaisuuden suunnittelun, kuljetuksen ja asennuksen.

Naakan Asennuspalvelulla on varastohyllyjä joka lähtöön: kuormalavahyllyjä, ulokehyllyjä, pientavarahyllyjä, syväkuormaushyllyjä ja välitasoja. Turvallisuutta edistäviä lisäosia löytyy mm. verkkoritilöitä, takasuojaverkkoja, törmäyssuojia ja etupylväänsuojia.

Varastokalusteet toimitetaan ympäri Suomea Tampereen Ruskosta

Oma varasto löytyy Tampereen Ruskosta, joka mahdollistaa nopeat toimitukset. Uudet varastokalusteet tulevat yrityksen yhteistyökumppanilta Baskimaassa toimivalta Polypal Storage Systemsiltä. Tuotteet valmistetaan länsi-Eurooppalaisesta materiaalista EN-standardien mukaisesti. Toinen yhteistyökumppani on arvostettu ruotsalainen Garantell, joka toimittaa puolestaan verkkoritilät ja takasuojaverkot. Käytettyjä varastokalusteita löytyy uusien rinnalla jatkuvasti muuttuvilla varastosaldoilla. Näissä ollaan yhtä tarkkoja kuin uusienkin kanssa ja jokainen käytetty osa tarkastetaan huolellisesti ennen eteenpäin myymistä.

Kiertotalouden asialla – käytettyjen varastokalusteiden osto ja myynti

Tarpeettomiksi jääneistä varastokalusteista kannattaa olla myös Naakan Asennuspalveluun yhteydessä. He tekevät ostotarjouksen käytetyistä varastohyllyistä. Kalusteiden purkaminen ja poisvienti onnistuu myös. Naakan Asennuspalvelussa käytetyt varastokalusteet kuntotarkastetaan ja myydään sitten eteenpäin.

Yrittäjyys on elämäntapa. Se vaatii paljon, mutta antaa myös paljon. Sanonta ”yrittäjä on 24/7 töissä” pitää paikkansa ja oli viikonloppu tai pyhäpäivä, aukeaa läppärin tarvittaessa. Lomaa pidettäessä perheen lapsetkaan eivät ole moksiskaan, jos lomareissun vieton lomassa matkailuautolla käydään matkan varrella asiakaskäynnillä. Positiivista on myös ajan saatossa syntyneet pitkät asiakassuhteet ja yrittäjäkollegat, joista monesta on muodostunut henkilökohtaisiakin ystävyyssuhteita. 30 vuotta kestäneen yrittäjäuran Harri Kiuru kiteyttää: ”Myötä- ja vastatuulessa muuttuvien tilanteiden keskellä taiturointia, joista en vaihtaisi päivääkään pois”.

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia