Varastokalusteiden asennuspalvelut

Ota yhteyttä

Naakan Asennuspalvelulta saat varastokalustekokonaisuuksien suunnittelupalvelun ja asennuspalvelut avaimet käteen -periaatteella. 

 

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme – ota yhteyttä!

Asennukset ammattitaidolla

Tarjoamme asiakkaillemme varastokalusteiden asennukset.  Tarvittaessa saat kauttamme myös vanhojen hyllyjen siirto-, purku-, muutostyö- ja poisvientipalvelun.  

 

Olemme kiinnostuneita myös vanhojen varastokalusteidesi ostamisesta – kysy lisää!

Palvelemme Nokialta ja Tampereelta käsin asiakkaita koko Suomen alueella. Usein asennukset onnistuvat nopeallakin aikataululla.

Katso yhteystiedot tästä

Suunnitteluapua tarjolla

Varastohyllyjen kokonaisuus kannattaa suunnitella huolellisesti. Näin varastointi on turvallista, ergonomista, tehokasta ja koko varaston pinta-ala tulee hyödynnetyksi.

 

Tarjoamme suunnitteluapua tilanteissa, joissa varastokalusteiden valinta tuottaa vaikeuksia tai haluat ulkoistaa tehtävän ammattilaiselle.

 

Kokemuksemme avulla pystymme neuvomaan, minkälaiset ratkaisut palvelevat tarpeitasi parhaiten. Otamme suunnittelussa huomioon muun muassa varastoon tulevat tavarat, varaston koon sekä turvallisuuden. 

Hyllyjen kuntotarkastukset

Tiesitkö, että käytössä olevien varastotilojen turvallisuus on tarkastettava joka vuosi, jos käytössä on kuormalavahyllyjä?

 

Käytännössä varastohyllyjen turvallisuustarkastusta tarvitaan lähes kaikissa teollisuuden ja kaupan varastoissa, logistiikkakeskuksissa ja tavaraliikenneterminaaleissa. Varastohyllyjärjestelmän omistaja on vastuussa henkilöstön, vierailijoiden ja varastoidun tavaran turvallisuudesta, joten varastohyllyjen tarkastus ei ole asia, joka kannattaa laiminlyödä.

 

Suosittelemme hyllyjen omavalvontaa, ja kauttamme järjestyy tarvittaessa ammattilaisen tekemä kuntotarkastus.

Puhelinkuvake

Tarjoamme varastokalusteiden suunnittelupalvelun ja asennuspalvelut varastoihin kautta Suomen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy rahoituksesta!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia