KuormalavaHyllyT  varastotiloihin

Ota yhteyttä

Naakan Asennuspalvelulta saat kestävät, korkealaatuiset ja helposti muunneltavat kuormalavahyllyt/trukkihyllyt varasto- ja teollisuustiloihin. Työskentelemme yhteistyössä laatuvalmistajien kanssa.

 

Voit tilata meiltä myös kattavan asennuspalvelun, johon kuuluu suunnittelu, kuljetus ja asennus.

Standardien mukaiset kuormalavahyllyt

Kuormalavahylly eli trukkihylly on edullinen ja toimiva ratkaisu kuormalavoille pakatun tavaran varastointiin. Kuormalavahylly säästää varastosi tilaa ja lava on aina helposti käsiteltävissä. Etuna myös muunneltavuus: jos varastointitarpeesi tulevaisuudessa muuttuu, kuormalavahyllyjärjestelmää on helppo muuttaa ja laajentaa.

 

Kuormalavahyllyjä löytyy eri kantavuuksilla ja mitoituksilla standardilavakokojen mukaisesti.

 

Kuormalavahyllystandardi SFS 3692 tarkoittaa, että kuormalavahylly muodostuu pylväselementeistä, vaakapalkeista ja tarvittaessa takatuista. Kuormalavahylly voi toimia myös varastorakennuksen tai hallin runkona ja se voidaan tehdä myös katettuna. 

Kuormalavat:

  • EUR-lava (80 cm x 120 cm)

  • FIN-lava (100 cm x 120 cm)

  • myymälä-/teho-/puolilava (80 cm x 60 cm).

Vakiokuormalavahyllyjen maksimikorkeus on noin 15 metriä. Vahvistettuna päästään jopa 30 metriin. 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeisiisi parhaiten sopiva ratkaisu!

Katso yhteystiedot tästä

Kuormalavahyllyjen lisävarusteet

Kuormalavahyllyjä voi täydentää monipuolisilla lisävarusteilla, jotka lisäävät turvallisuutta ja mahdollistavat monipuolisemman ammattimaisen varastoinnin. Lisävarusteisiin kuuluvat muun muassa keräilytasot, läpivirtausradat, törmäyssuojat ja takasuojaverkot.

 

Varastokalusteiden pitkän linjan ammattilaisena löydämme sopivat kuormalavahyllyt eli trukkihyllyt varastoon kuin varastoon – olipa kohteesi pieni tai suuri, matala tai korkea. Saat meiltä myös kapeakäytävävarastot ja kokonaisuudet suurempiin teollisuusvarastoihin. Autamme sinua myös sopivien lisävarusteiden valinnassa. 

Myös käytetyt hyllyt

Meiltä saat myös edulliset käytetyt kuormalavahyllyt, joiden kunnon olemme tarkistaneet. Tarjolla on useita eri vaihtoehtoja tarvittaessa nopeallakin toimitusajalla.

 

Lue lisää käytetyistä hyllyistä ja ota yhteyttä!

Monikansallinen yhteistyökumppanimme

Saat meiltä EN-standardien mukaan valmistetut kuormalavahyllyt eli trukkihyllyt. Pitkän linjan yhteistyökumppaneihimme kuuluu muun muassa Polypal Storage Systems, joka on erikoistunut erilaisten varastointiratkaisujen suunnitteluun, valmistukseen ja asennukseen. Yhteistyökumppanimme kuuluu monikansalliseen Whittan Storage Systems -ryhmään, joka on Englannissa, sekä Manner-Euroopassa johtava varastointijärjestelmiin erikoistuneiden yritysten ryhmä.

 

Jokainen valmistajan varastohylly valmistetaan laadukkaasta länsieurooppalaisesta metallista.

Valmistus maa: Espanja, Bilbao

Puhelinkuvake

Saat meiltä kuormalavahyllyt eli trukkihyllyt valmiiksi paikalleen asennettuna.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!