Kuormalavahyllyt – turvallisuus edellä

Kuormalavahyllyt eli trukkihyllyt ovat usein raskaita rakenteita, joissa pienikin vaurio voi aiheuttaa ison ongelman. Oikein asennetut hyllyt ja niiden oikeanlainen käyttö
takaavat turvallisuuden ja minimoivat riskejä.

Prioriteeteistä ensimmäisenä on kuormalavahyllyjen tarpeeseen laskettu kuormituskyky ja sen noudattaminen. Huomioonotettavaa on myös käytävien ja kulkureittien mitoitukset sekä vapaana pitäminen, valaistusta unohtamatta. Hyllyissä on hyvä olla kuormituksen enimmäispaino selkeästi nähtävillä.

Asianmukaisella suunnittelulla vähennetään työturvallisuusriskejä ja vaurioitumisia. Kuormalavahyllyjen turvallisuuteen suunnitelluilla lisäosilla esimerkiksi törmäyssuojilla, verkkotasoilla ja takasuojaverkoilla pystytään usein ehkäisemään tai ainakin minimoimaan vaurioita.

Kuormalavahyllyjen kokonaisuutta ei pidä koskaan mennä muuttamaan omin päin, sillä niiden kantavuudet on aina laskettu tarkkaan ja ovat valmistajakohtaisia. Lisäksi viikottainen omavalvonta on tärkeätä.

Vahingon sattuessa on tärkeää tarkistaa vaurio heti. Pienikin taipuma saattaa heikentää kantavuutta merkittävästi. Epävarmassa tilanteessa, ota aina yhteyttä alan ammattilaiseen tai hyllytoimittajaan.

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua, suunnitellun ja toimivan kokonaisuuden sekä tarvittavia lisäosia huolehtimaan varastosi turvallisuudesta. Tarvittaessa kauttamme onnistuu suunnittelu-, purku-, asennus- ja muutostyöt.

Turvallista työpäivää!

kuormalavahyllyt turvallisuus edellä

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia