Tarpeisiisi muunneltavat pientavarahyllyt

Ota yhteyttä

Naakan Asennuspalvelu myy monenlaisiin tarpeisiin muuntuvat pientavarahyllyt pienemmän tavaran varastointiin. Hyllyjen avulla säilytät käsin keräiltävät tuotteet hyvässä järjestyksessä.

 

Halutessasi saat meiltä apua varastohyllyjen ja -hyllykokonaisuuksien suunnitteluun. Myös paikalle toimitukset ja asennukset kuuluvat monipuoliseen palveluvalikoimaamme. 

Monikäyttöinen pientavarahylly

Pientavarahylly sopii nimensä mukaisesti pienemmän tavaran varastointiin. Tukevat, huojumattomat ja kestävät pientavarahyllyt pitävät tavaran ehjänä ja järjestyksessä. Pientavarahyllyillä voit halutessasi hyödyntää koko varastosi korkeuden rakentamalla vaikkapa korkean kapeakäytävävaraston.

Myymme tyylikkäitä hyllyjä, jotka on valmistettu maalatusta tai sinkitystä teräksestä ja jotka sopivat varastoon kuin varastoon. Laajasta valikoimasta löydämme varmasti juuri sopivat hyllyt sinunkin varastoosi, etsitpä sitten arkistohyllyä, keräilyhyllyä tai kevytorsihyllyä.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää valikoimastamme!

Yhteystiedot

Kevytorsihyllyt erimuotoisten tavaroiden säilytykseen

Molemmilta puolilta täytettävä kevytorsihylly on toimiva ratkaisu muodoltaan vaihtelevien pientavaroiden, kuten erikokoisten laatikoiden säilytykseen. Vaihtoehtona kevytorsihylly on jotakin kuormalavahyllyn ja pientavarahyllyn väliltä. Kevytorsihylly on rakenteeltaan kuormalavahyllyä kevyempi, mutta riittävän jämerä hieman raskaammankin pientavaran varastointiin.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista ja niiden hinnoista.

Katso yhteystiedot tästä

Varaston välitasot

Välitaso lisää varaston pinta-alaa. Esimerkiksi kuusi metriä korkea varasto voidaan jakaa kahteen noin kolmen metrin korkuiseen kerrokseen. Ylempään kerrokseen voit tehdä työpisteen, tuotteiden esittelytilan, pientarvikevaraston tai vaikkapa huoltotason työkoneelle. Välitaso on edullisempi toteuttaa kuin monet rakentamis- ja muutostyöt. Niitä on helppo siirtää tarvittaessa. 

 

Saat meiltä myös käytettyjä hyllyjä. Lue lisää!

Puhelinkuvake

Pientavarahyllyt auttavat pitämään tavarat ehjänä ja varaston hyvässä järjestyksessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy rahoituksesta!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia