Ulokehylly pidemmän tavaran varastointiin

Ota yhteyttä

Naakan Asennuspalvelulta saat ulokehyllyt, joiden avulla säilytät pitkän ja pituudeltaan vaihtelevan tavaran. Ulokehyllyt voidaan mitoittaa tarpeidesi mukaan.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Annamme nopeasti kilpailukykyisen tarjouksen. Voit pyytää meiltä samalla tarjousta myös asennuspalvelusta.

Pitkä tavara varastoon tilaa säästäen

Ulokehylly mahdollistaa pitkän ja muuten hankalammin käsiteltävän tavaran säilyttämisen tilaa säästävällä tavalla. Ulokehyllyjä käytetään esimerkiksi putkien, palkkien, tankojen, puutavaran ja erilaisten levyjen varastointiin.

Ulokehyllyt voidaan mitoittaa eri kantavuuksilla. Siten ne soveltuvat sekä kevyen että raskaammankin tavaran säilytykseen. Autamme mielellämme löytämään sinulle toimivan ratkaisun. Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme ja palveluistamme!

Katso yhteystiedot tästä

Yksi- ja kaksipuoliset hyllyt

Ulokehyllyjä löytyy yksi- ja kaksipuolisina. Yksipuolista ulokehyllyä käytetään seinustalla, kaksipuoleista keskilattialla. Hyllymme sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tarjolla on myös katettu vaihtoehto, joka ratkaisee mahdolliset säänvaihtelun mukanaan tuomat haasteet. 


Kaikki ulokehyllymme ovat erittäin tukevaa tekoa, standardoitua huippulaatua ja täyttävät kaikki varastointikäytölle asetetut vaatimukset. Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä meihin.

Laaja valikoima käytettyjä tuotteita

Aina ei tarvitse ostaa uutta! Saat meiltä myös laadukkaat ja huolellisesti tarkastetut käytetyt ulokehyllyt ja muut hyllyt lisäosineen.

 

Käytettyjen hyllyjen avulla säästät rahaa ja luontoa. Luonto kiittää, kun uusien tuotteiden valmistukseen tarvittavia raaka-aineita ja energiaa säästyy. Monet hyllyt ovat turvallisia uudestaan käytettäväksi ja me tarkastamme huolellisesti jokaisen meille myyntiin tulevan käytetyn tuotteen.

 

Lue lisää käytetyistä hyllyistä ja ota yhteyttä! 

Käytetyt varastohyllyt
Puhelinkuvake

Meiltä saat ulokehyllyt pitkän tavaran varastointiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy rahoituksesta!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia