Kuormalavahyllyt ja työturvallisuus

Työturvallisuutta on huolehtia kuormalavahyllyjen kunnosta ja turvallisuudesta ja se edellyttää viikottain suoritettavaa omavalvontaa ja raportointia johdolle sekä vuosittain suoritettavia tarkastuksia. Tarkastuksia ovat käyttöönottotarkastukset ja määräaikaistarkastukset.

Kuormalavahyllyjen käyttöönottotarkastus

Käyttöönottotarkastuksia tehdään kun hyllyt asennetaan käyttöön ensimmäistä kertaa. Samoin jos ne siirretään ja asennetaan uuteen paikkaan. Kuormalavahyllyihin tehtävät muutostyöt vaativat myös käyttöönottotarkastuksen.

Kuormalavahyllyjen määräaikaistarkastus

Määräaikaistarkastuksia puolestaan suoritetaan säännöllisin väliajoin käyttöönoton jälkeen. Tarkastuksilla huolehditaan, että kuormalavahyllyt pysyvät turvallisina käyttää, mikä puolestaan vähentää riskejä onnettomuuksille ja antavat näin suojan sekä henkilöstölle, että omaisuudelle.

Turvallisuustarkastusten sisältö

Tarkastuksissa kiinnitetään huomiota kuormalavahyllyjen rakenteisiin ja kokoonpanoon. Lisäksi huomioidaan lainsäädäntöön liittyvät seikat sekä hyllystöihin asetetut standardit. Tarkastuksessa käydään läpi itse kuormalavahyllyjen osalta esimerkiksi:

Tarkastuksesta saa tarkastusraportin, johon on sisällytetty tiedot läpi käydyistä asioista sekä mahdolliset suositukset / huomautukset.

kuormalavahyllyjä turvallisuus edellä

Lisätietoja

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä

KYSY RAHOITUKSESTA!

Tiesitkö, että voit saada toteutuksillemme joustavan rahoituksen? Ota yhteyttä sähköpostilla – saat lisätietoa siitä, miten kannattaa toimia.

Lähetä sähköpostia